Servar i fer servar les vacances


Passats més de 2 anys des de que l'equip de govern va prendre possessió dels càrrecs.

Vaig ser-hi present amb uns amics amb la intenció de donar un qüestionari a cada un dels regidors, per a que ens orientessin sobre quines prioritats es basaria la política en els propers anys.

Només vam obtenir resposta dels regidors de l'Altraveu; la resta de regidors van passar de nosaltres com de la merda.

instantània presa l'11 de juliol de 2011

En la presa de possessió, la majoria de regidors van optar per un model de jurament on parlaven de "servar i fer servar la constitució", és a dir de complir i fer complir les lleis.

L'alcalde va fer el seu discurset amb les típiques promeses que fa un polític, que les diu amb la boca petita i no les signa davant de notari, ja que sap que serà un gran repte complir-les.

Una de les promeses va ser que en la present legislatura, del 2011 al 2015, baixaria 25 punts el deute que segons ell va heretar (d'ell mateix, ja que ja portava 4 anys com alcalde).

Tinc dades que em fan sospitar amb que aquesta promesa no serà realitat:

dades extretes de la diputació de Barcelona

Si analitzem sentència per sentènciatirar d'hemeroteca i llegir el que ens prometien l'any 2011, ens trobarem amb una cita d'en Mark Twain que diu:

"L'home és l'únic animal que menja sense tenir gana, beu sense tenir set i parla sense tenir res a dir." 

Pel segle que corre afegeixo:

"El polític és l'únic animal que de cada 2 paraules que pronuncia, una és mentida."

imatge pispada de la web d'en Rubén Díez 


En quant a complir i fer complir les lleis, a vegades em pregunto si fillets meus no tenien ja prou reptes a assolir, que van inventar noves lleis, copiades d'altres municipis on s'han posat de moda.

Per el que a dia d'avui, puc assegurar que és un altre repte no superat, ja que o han inventat unes lleis tan estúpides que són impossibles de fer complir, o són tan estúpids que no han explicat bé quines lleis són les que volen que la població hagi de complir.

instantània presa la matinada del 15 de juliol de 2013, al mateix lloc de sempre

I amb tot això, avui dimarts 16 de juliol, l'equip de govern ja té les maletes fetes, per sortint del ple, anar a gaudir del seu "merescudissim" descans per període de vacances i que tothom els haurà de respectar, sense tenir en compte que hi ha persones que no poden fer mai vacances gràcies al sistema imperfecte que tan bé defensen els nostres polítics.



No hay comentarios:

Publicar un comentario