el timbaler del Brètol


El passat 6 de juliol es van fer 16 hores de futbol sala al pavelló. 
A la una i mitja de la matinada es jugava la final. Com podeu imaginar, amb un públic força animat, entre ells el timbaler del Brètol... o era el brètol del timbal?

Això va desencadenar un interessant debat, amb 93 aportacions al mur del facebook de l’alcalde. 
L’aportació amb més “m’agrada” diu el següent:

Cada vez que leo a alguien quejarse por algún evento en el pueblo me indigno, un pueblo es para vivirlo! Cuando nos compramos una vivienda si ésta está cerca de un edificio municipal o privado sabemos a que nos exponemos, no vale quejarse después, lo preocupante es que en pueblos más pequeños haya más vida social a todas horas y aquí por culpa de las quejas vecinales se limite la vida de un pueblo, por que incluso hay quejas en Fiesta Mayor. Luego nos quejaremos que no se hace nada en Castellar.

La resposta a si va ser una bretolada la trobem en l’article 21, que vol l’ajuntament que ens aprenguem per a respectar el descans dels veïns: 
Aquest article només parla de respectar-se entre els veïns des dels propis habitatges. No parla del respecte d’activitats comercials, industrials ni culturals, cap al veïnatge, doncs aquestes activitats es fan sota el consentiment i supervisió de l’ajuntament.


Per tant, no podem parlar del brètol del timbal, ja que no l’estava tocant des del seu domicili particular.

Seguiré descansant, vull dir, informant!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario