deja vu, vuestra mierda en el suelo



L'any 2012, l'empresa de recollida d'escombraries va facturar 37.545 € extres a l'ajuntament de Castellar del Vallès, per la recollida d'escombraries fora dels contenidors.


Aprofitant aquesta despesa extra, l'ajuntament va incloure en la normativa de "ciNisme i conveniència", l'article 61.1,  fent una campanya de difusió de 5 setmanes a l'Actual, dient-nos que som uns brètols si no complim amb la normativa, i que serem sancionats.


Passat més d'un any de la vigència de la normativa, els contenidors segueixen sent insuficients, obligant aleatòriament als habitants del municipi a infringir la normativa.

instantània presa a les 9 del vespre del dia 6 de gener de 2014

Suposadament, l'empresa de recollida d'escombraries segueix facturant la despesa extra de recollir les deixalles que els brètols ens veiem obligats a deixar fora de contenidor, per tant, durant el 2013 haurà facturat aproximadament el mateix extra del 2012.


Així que ens trobem que l'ajuntament no fa servar les lleis, ni les seves pròpies lleis, faltant al jurament que van fer per a posseïr el càrrec electe, faltant a tota la ciutadania. I això ens costa molts diners, ens seguirà costant molts diners, mentre els bròquils segueixin llepant el cul a un govern d'esquerres que posa normatives de dretes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario